Consultancy

consultancy_large-pic2
A businessman hands touching the future of business information and digital communication technology world

Consultancy

vdDungen IT-Consultancy heeft jarenlange ervaring in het systeembeheer binnen bedrijven, kantoren en organisaties. Wij zorgen dat het netwerk van uw bedrijf zo goed mogelijk functioneert. Het beheer van uw netwerk kunt u zorgeloos aan ons overdragen. Wij ontzorgen u en uw MKB of grotere organisatie, zodat u zich op uw eigen expertisegebied kunt richten. Het beheer van uw systeem is bij ons in goede handen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de IT van ondernemers en particulieren. Wij kunnen u daarom op ieder vlak adviseren en ondersteunen.

Waarvoor kunt u bij vdDungen IT-Consultancy terecht?
vdDungen IT-Consultancy richt zich op systeem- en netwerkbeheer. Wij zorgen niet alleen voor adviezen, maar ook voor het daadwerkelijke beheer. Daarnaast kunt u met uw MKB of groter bedrijf bij ons terecht voor:

– Automatisering
– Adviezen
– Beveiliging en back-up
– Informatiebescherming
– Systeembeheer
– Netwerkbeheer
– Ontwerpen van uw omgeving
– Support rondom IT

Jarenlange ervaring met netwerkbeheer van uw MKB of grotere organisatie
Dankzij onze jarenlange ervaring in het beheren van systemen en netwerken van ondernemers kunnen wij u optimaal adviseren. Wij houden bovendien alles in de gaten voor u: van het updaten van uw software en virusscanners tot het monitoren van uw bedrijfsnetwerk door middel van Real Time Monitoring. We lossen problemen dan ook vaak al op voordat u ze heeft ontdekt. Het netwerk van uw bedrijf blijft daarom altijd werken. Als u toch tegen problemen aanloopt, kunt u altijd met onze helpdesk bellen. Daar wordt u geholpen door dezelfde engineers die ook de werkzaamheden bij uw bedrijf of organisatie uitvoeren.

Ideale partner voor netwerkbeheer in Brabant
In Brabant: waar uw MKB of grotere organisatie ook zit, vdDungen IT-Consultancy adviseert en ondersteunt u graag. Wij zijn gevestigd in Best en zitten daarmee vlakbij de grote Brabantse steden. Vanuit Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda is vdDungen IT-Consultancy gemakkelijk te bereiken.
vdDungen IT-Consultancy is dan ook de ideale partner voor het netwerkbeheer van uw bedrijf in Brabant.