Backup & Security

Beveiliging

Belangrijke bedrijfsgegevens worden steeds vaker via Internet ontsloten en gedeeld met anderen. Daarnaast werken medewerkers regelmatig vanaf andere locaties en via mobiele apparaten. Het belang van een optimale beveiliging van uw systeem is dan ook zeer groot. vdDungen IT-Consultancy stemt de bescherming van uw ICT-infrastructuur volledig af op uw beveiligingsbehoefte. Door onder meer traffic monitoring, firewalls en hoogwaardige detectiesystemen in te zetten, zijn wij er optimaal op gericht om misbruik en verlies van data te voorkomen. Bovendien controleren wij uw beveiliging regelmatig, zodat uw systeem altijd zo goed mogelijk beschermd wordt.

Backup

Naast hoogwaardige beveiligingsmaatregelen biedt vdDungen IT-Consultancy diensten op het gebied van back-upvoorzieningen, data storage en data recovery. Wij zorgen ervoor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van uw gegevens. Op deze manier loopt u niet langer het risico dat uw klantgegevens, belangrijke bedrijfsinformatie en unieke documenten verloren gaan. vdDungen IT-Consultancy werkt met zowel online als offline back-upoplossingen, waardoor u kunt rekenen op een optimale back-up van uw data. Zo kunt u zelfs na een crash, brand of diefstal van de server snel weer aan de slag.

Laat een reactie achter